Mijn teksten

Teksten voor alle media, elke doelgroep en elke organisatie. Met de signatuur van een ervaren tekstschrijver/redacteur die gaat voor kort, krachtig én toegankelijk.

Voor jouw business

Een goede tekst is meer dan een sterk staaltje marketing of pr. Een goede tekst leest gemakkelijk weg, maakt informatie direct zichtbaar en overtuigt de lezer. Het is een instrument om jouw organisatie sterk over het voetlicht te brengen.

Schrijven is en blijft een ambacht. Een ambacht dat vraagt om creativiteit, taalkundig inzicht én – vooruit dan maar – gevoel voor marketing en pr.

De afgelopen decennia heb ik voor heel veel opdrachtgevers (kleine en grote bedrijven, non-profitorganisaties, ministeries e.a.) mogen bewijzen dat ik dat ambacht beheers. Voor hen heb ik duizenden teksten geschreven: advertenties, advertorials, brochures, videoscripts, lesbrieven, speeches, websites etc. Naar volle tevredenheid.

Voor jouw bijzondere gelegenheid

Succesvol ondernemen is een schone zaak … Maar er is meer dan keihard werken. Zoals een personeelsfeest, de opening van een nieuwe vestiging of de bruiloft van je dochter. Ook bij deze en andere bijzondere gelegenheden kan ik veel betekenen als tekstschrijver. Bijvoorbeeld door het schrijven van een originele uitnodiging, een gelegenheidslied of een pakkende speech. 

Zeg het maar. Het is jouw feestje!

Contact

Buitentuin 81
5301 WN Zaltbommel

(06) 37 30 34 09
anjo@anjoblatter.nl

© Anjo Blatter 2024 • Alle rechten voorbehouden.
Site: Reclamestudio 7 • Zaltbommel